Tabăra Națională de colinde de la Mănăstirea Oașa

Doamne ajută!

În perioada 19 – 28 decembrie 2014 se va desfășura TABĂRĂ NAŢIONALĂ DE COLINDE de la Mânăstirea Oaşa (jud. Alba) şi Metocul Mânăstirii, Schitul Sf. Ioan Evanghelistul (jud. Mureș).

Cine poate participa:

-orice membru din A.S.C.O.R. și L.T.C.O.R.

-orice tânăr care dorește să se înscrie și să participe la activitățile A.S.C.O.R. și L.T.C.O.R..

Fiecare filială din țară va veni cu câte un grup organizat, pregătit cu un repertoriu distinct de colinde. În seara de Ajun îl vom colinda pe părintele stareț Iustin Miron și obștea Mănăstirii Oașa, iar în următoarele zile fiecare grup va pleca cu câte un microbuz spre Găbud (jud. Mureș) și vom colinda oamenii din satele dimprejur.

Este cea mai bună ocazie de a simți adevăratul duh al Crăciunului și sensul său. Numărul locurilor este limitat, cazarea și masa sunt asigurate.

Această tabără se diferențează de celelalte tabere duhovnicești în sensul că este strict o tabără de colinde. De aceea, este obligatoriu ca cei care se înscriu să aibă voce și să poată cânta.

Cei care vor sta pe toată perioada taberei au prioritate. Grupul trebuie să rămână unit de la începutul până la sfârșitul taberei.

Selecția se face în ordinea înscrierii, în limita numărului de locuri. Ceilalți vor fi trecuți pe lista de așteptare în caz că se va retrage cineva până în data plecării.

Se vor face repetiții de colinde săptămânal, în fiecare vineri, ora 19:30 în sediul ASCOR. Vor fi 8 repetiții începând cu data de 31 octombrie, iar prezența este obligatorie. Cei care vor lipsi de la mai mult de 2 repeții vor fi înlocuiți cu cei de pe lista de așteptare.

Înscrierea se face strict pe baza formularului online pe care îl găsiți aici: Formular de înscriere în tabăra de colinde până pe data de 15 decembrie 2014.

Pentru alte detalii referitoare la tabără îl puteți contacta pe Liviu Constantineanu: 0726014123.

Reclame