Ieșire la iarbă verde

Hristos a înviat!

Vă invităm duminică, 3 mai, să ne petrecem împreună timpul liber la iarbă verde (că tot a venit primăvara), în parcul Mogoșoaia. Plecarea va avea loc la ora 13:00, de la Paraclisul Universitar „Sfântul Nicolae – Ghica” (Biserica Rusă).

Vom merge cu metroul până la stația Parc Bazilescu, după care vom lua linia preorășenească 460 (abonamentele nu sunt valabile pe liniile preorășenești, deci va trebui să achiziționați înainte 2 călătorii pe cardul de RATB).

Fiecare va lua cu el un pachețel de mâncare (sandwich-uri, prăjituri, aperitive, fiecare ce și cum dorește), o sticluță cu apă, umbrele (în caz că va fi nevoie) și echipament sportiv (vom lua cu noi o minge de fotbal, una de volei, rachete de badminton, frisbee, precum și table de șah). Cei care au posibilitate, sunt rugați să aducă câte o pătură (vom avea nevoie de 4-5 pături în total). Doritorii pot aduce orice alte jocuri și echipamente sportive sau recreative. Nu în ultimul rând, să aduceți cu voi multă, multă voie bună, bucurie și veselie!

Activitatea este deschisă pentru toți tinerii, indiferent dacă au mai participat sau nu la activitățile ASCOR și LTCOR. Menționăm că vă puteți aduce colegii și prietenii, în cazul în care aceștia doresc să ni se alăture.

Persoană de contact: Alexandru COSTIN (tel. 0743 540 016, e-mail: costinalexandruiosif@yahoo.ro).

Vă așteptăm cu drag!

Reclame