Ieșire în Herăstrău

Hristos a înviat!

Vă invităm duminică, 17 mai, să ne petrecem împreună timpul liber în parcul Herăstrău. Întâlnirea va fi la Metrou Aviatorilor (ieșirea dinspre parc), la ora 13:15. Cei care ajung mai târziu ne pot suna și se pot întâlni cu noi ulterior.

Fiecare va lua cu el un pachețel de mâncare (sandwich-uri, prăjituri, aperitive, fiecare ce și cum dorește), o sticluță cu apă, umbrele (în caz că va fi nevoie) și echipament sportiv (vom lua cu noi o minge de fotbal, una de volei, rachete de badminton, frisbee, precum și table de șah). Cei care au posibilitate, sunt rugați să aducă câte o pătură (vom avea nevoie de 4-5 pături în total). Doritorii pot aduce orice alte jocuri și echipamente sportive sau recreative. Nu în ultimul rând, să aduceți cu voi multă, multă voie bună, bucurie și veselie!

Activitatea este deschisă pentru toți tinerii, indiferent dacă au mai participat sau nu la activitățile ASCOR și LTCOR. Menționăm că vă puteți aduce colegii și prietenii, în cazul în care aceștia doresc să ni se alăture.

Persoană de contact: Alexandru COSTIN (tel. 0743 540 016, e-mail: costinalexandruiosif@yahoo.ro).

Vă așteptăm cu drag!

Reclame