Ziua Națională ASCOR-LTCOR pe munte (31 mai – 1 iunie)

Hristos S-a înălțat!

Deoarece de Sfânta Treime este Ziua Națională ASCOR-LTCOR și pentru că este și zi liberă de la stat, ne-am gândit să facem ceva special. În perioada 31 mai – 1 iunie, vom pleca în Munții Ciucaș.

Întâlnirea va avea loc duminică dimineața, la ora 6:00, la autogara Basarab. Vom lua un microbuz, iar pe la ora 9:00 vom ajunge în stațiunea Cheia, unde este și Mănăstirea cu același nume. Vom participa la Sfânta Liturghie, după care vom avea de urcat pe un drum asfaltat circa o oră și jumătate până la Cabana Muntele Roșu, unde ne vom caza.

Aici ne vom lăsa bagajele, și după o pauză de echipare și de masă, vom porni pe traseul montan propriu-zis, dorind să ajungem pe Vârful Ciucaș (1954 m altitudine), pentru ca apoi să ne întoarcem la cabană. Traseul dus-întors ar trebui să dureze 7-8 ore maxim, dar nu este foarte greu.

Luni dimineața vom coborî în aproximativ o oră înapoi în stațiunea Cheia, și vom merge la Sf. Liturghie, la mănăstire. După slujbă, după cum vom stabili de comun acord, mai putem rămâne în stațiune, urmând ca după-amiază să ne întoarcem în București.

Costul excursiei ar fi 100/110 de lei (60/70 de lei transportul dus-întors, și 40 de lei cazarea). Poate dacă suntem mai mulți putem închiria un microbuz și putem obține o mică reducere.

Înscrierea se face completând formular de mai jos.

Foarte important! Rugăm doritorii să se înscrie cât mai repede, ideal până mâine seară (joi, 28 mai), ca să putem face rezervarea la cabană. Dacă nu vă puteți hotărî până atunci, puteți să vă înscrieți și mai târziu, și sperăm să mai găsim locuri libere. Veți primi mai multe informații după înscriere.

Pentru întrebări vă rugăm să ne scrieți pe adresa de mail: ascor_buc@yahoo.com

Nu există limită de vârstă și nu trebuie să fiți neapărat membru ASCOR/LTCOR pentru a participa. Vă așteptăm cu mult drag și cu dor de urcat pe munte!

Reclame