Ieșire în parcul Tineretului + alergare

Doamne ajută!

Vă invităm duminică, 16 august, să ne petrecem împreună timpul liber în parcul Tineretului. Ne vom întâlni la ora 18:00, în curtea Paraclisului Universitar „Sfântul Nicolae” (Biserica Rusă), pe strada Ion Ghica, nr. 9, sector 3. Cei care ajung mai târziu ne pot suna și se pot întâlni cu noi ulterior.

Apoi, de la ora 20:00, cine își dorește poate participa la o ușoară alergare prin parc.

Fiecare va lua cu el un pachețel de mâncare (sandwich-uri, prăjituri, aperitive, fiecare ce și cum dorește), o sticluță cu apă, umbrele (în caz că va fi nevoie) și echipament sportiv (vom lua cu noi o minge de fotbal, una de volei, rachete de badminton, frisbee). Cei care au posibilitate, sunt rugați să aducă câte o pătură. Doritorii pot aduce orice alte jocuri și echipamente sportive sau recreative. Nu în ultimul rând, să aduceți cu voi multă, multă voie bună, bucurie și veselie!

Activitatea este deschisă pentru toți tinerii, indiferent dacă au mai participat sau nu la activitățile ASCOR și LTCOR. Menționăm că vă puteți aduce colegii și prietenii, în cazul în care aceștia doresc să ni se alăture.

Persoană de contact: Călin HERGHELEGIU (tel. 0729 645 143).

Vă așteptăm cu drag!

Reclame