Tabără, tabără! (18-27 septembrie la Găbud)

unnamed

Toamna se numără… studenţii care merg în tabără la Găbud. 201, 202, 203… Şi toţi sunt voioşi şi frumoşi, dornici să afle cât mai multe despre credinţa lor. Se trezesc devreme ca să intre în rânduiala monahilor, să se încarce cu rugăciunile lor, poate-poate or ciupi ceva din frumuseţea vieţii monahale şi or duce-o mai departe, în locurile de unde vine fiecare, astfel încât în toată ţara are să se împrăştie mireasmă de rugăciune. Pentru câteva zile, studenţii nostri sunt monahi şi monahii: – respiră, mănâncă, muncesc, dorm, se roagă, trăiesc în acelaşi fel ca şi călugării de acolo.

Tu al câtelea student vei fi oare?

Tabăra din această toamnă este închinată Părintelui  Nicolae Steinhardt, autorul cărţii ’’Jurnalul fericirii ’’, scrisă în timpul cât a stat în închisoarea de la Jilava unde a descoperit creştinismul şi relaţia cu Dumnezeu.

Programul taberei constă în participarea la slujbe, la conferinţe, la munca din cadrul mănăstirii, repetiţii de muzică psaltică cu părintele Gheorghe care se vor încununa cu participarea în strană în ziua de hram a mănăstirii. În data de 26 Septembrie vom prăznui împreună hramul mănăstire, cu toii vom purta straie populare româneşti luate cu imprumut din zestrea mănăstirii în cazul în care careva dintre noi nu are,  sau le puteţi lua pe cele moştenite de la bunici şi străbunici.

Te aşteptăm să te înscrii!

Înscrierile pentru cei din București se fac exclusiv online, completând FORMULARUL DE ÎNSCRIERE.

unnamed (1)

 

Reclame