Agapă, discuții și film („X+Y” sau „A Brilliant Young Mind”)

brilliant-young-mind

Doamne ajută!

Duminică, 8 noiembrie, după Sfânta Liturghie de la Biserica Rusă, începând cu ora 12:30, vă așteptăm în sediul ASCOR pentru a ne bucura împreună de o mică agapă. Vom avea destulă mâncare pregătită, însă dacă doriți puteți aduce ceva.

Având în vedere că mulți dintre noi nu suntem din București, la ASCOR avem ocazia să ne simțim acasă, ca în familie.

Ne vom petrece timpul împreună încercând să ne cunoaștem mai bine, iar de la ora 15:00 vom viziona un film. Între 14:00 și 15:00, s-ar putea să cântăm câteva cântece folk la chitară.

Filmul pe care îl vom vedea se numește „X+Y” sau „A Brilliant Young Mind” (2014, durata: 111 min, comedie/dramă, Marea Britanie, regizor: Morgan Matthews).

Sinopsis: „Preferând să se ascundă în siguranța lumii sale private, Nathan (Asa Butterfield) se chinuie să intre în contact cu oamenii, deseori alungându-i pe cei care doreau să se apropie de el, inclusiv pe mama sa, Julie (Sally Hawkins). Lipsit de abilitatea de a înțelege dragostea sau afecțiunea, Nathan găsește confortul și securitatea de care are nevoie în numere și matematică. Meditat de neconvenționalul și anarhicul său profesor, domnul Humphreys (Rafe Spall), devine clar faptul că talentul lui Nathan îl face să își asigure un loc în echipa britanică care concurează la nivel înalt la venerata Olimpiadă Internațională de Matematică.

Făcând parte din echipa care avea șanse reale de câștig, părea că acest lucru ar fi putut să îi schimbe viața lui Nathan pentru totdeauna. Dar când echipa se duce să se antreneze în Taiwan, Nathan se confruntă cu o multitudine de provocări neașteptate, ba chiar cu sentimente noi și nefamiliare pentru unul dintre competitorii chinezi, frumoasa Zhang Mei (Jo Yang). Din Anglia spre Taipei și înapoi, această poveste cu impact major urmărește neconvenționala și extrem de amuzanta relație dintre student și profesor, ale căror roluri sunt deseori inversate, și insondabila experiență a primei iubiri – când nici măcar nu înțelegi ce este dragostea.”

Trailer:

Cum ajung?: https://ascorbucuresti.wordpress.com/sediul_ascor/

Activitatea este deschisă pentru toți tinerii, indiferent dacă au mai participat sau nu la activitățile noastre. Puteți veni alături de colegi și prieteni, în cazul în care aceștia își doresc să ni se alăture.

Vă așteptăm cu drag în număr cât mai mare!

Persoana de contact: Alexandru COSTIN, tel. 0743 540 016

Reclame