Duminica în familie (agapă, discuții și film: „Tatăl meu și fiul meu”)

babam-ve-oglum

Doamne ajută!

Duminică, 17 ianuarie, după Sfânta Liturghie de la Biserica Rusă, începând cu ora 12:30, vă așteptăm în sediul ASCOR pentru a ne bucura împreună de o mică agapă. Vom avea destulă mâncare pregătită, însă dacă doriți puteți aduce ceva.

Având în vedere că mulți dintre noi nu suntem din București, la ASCOR avem ocazia să ne simțim acasă, ca în familie.

Ne vom petrece timpul împreună încercând să ne cunoaștem mai bine, iar de la ora 15:00 vom viziona un film.

Filmul pe care îl vom vedea se numește Tatăl meu și fiul meu (Babam Ve Oglum) (2005, durata: 108 min, dramă, Turcia, regizor: Çagan Irmak).

Sinopsis: „Atunci când a părăsit casa părinților săi pentru a merge la oraș să-și continue studiile, Sadik nu se mai gândea la o reîntoarcere. Firea lui rebelă îl îndemna să aleagă un alt destin decât cel pe care l-ar fi avut dacă ar fi rămas la ferma tatălui său, Hüseyin. În anii tulburi ai anilor ’70, ca student, și mai apoi ca ziarist de stânga, Sadik se implică în politică, iar asta îl face pe bătrânul său tată să-l renege întru totul. Sadik se căsătorește, dar soția lui moare la nașterea lui Deniz, primul lor copil. După o lungă perioadă de necazuri și greutăți, Sadik se întoarce în satul natal, împreună cu micul Deniz, deși știe că va fi foarte greu să reînoade relațiile cu tatăl său.”

Trailer:

Cum ajung?: https://ascorbucuresti.wordpress.com/sediul_ascor/

Activitatea este deschisă pentru toți tinerii, indiferent dacă au mai participat sau nu la activitățile noastre. Puteți veni alături de colegi și prieteni, în cazul în care aceștia își doresc să ni se alăture.

Vă așteptăm cu drag în număr cât mai mare!

Persoana de contact: Liviu CONSTANTINEANU, tel. 0726 014 123

Anunțuri