Duminica în familie (agapă, discuții și film: „Steluțe pe pământ”)

91DchdANhGL._SL1500_

Doamne ajută!

Duminică, 24 ianuarie, după Sfânta Liturghie de la Biserica Rusă, începând cu ora 12:30, vă așteptăm în sediul ASCOR pentru a ne bucura împreună de o mică agapă. Vom avea destulă mâncare pregătită, însă dacă doriți puteți aduce ceva.

Având în vedere că mulți dintre noi nu suntem din București, la ASCOR avem ocazia să ne simțim acasă, ca în familie.

Ne vom petrece timpul împreună încercând să ne cunoaștem mai bine, iar de la ora 14:00 vom viziona un film.

Filmul pe care îl vom vedea se numește Steluțe pe pământ (Taare Zameen Par) (2007, durata: 165 min, dramă, India, regizor: Aamir Khan).

Sinopsis: „Un profesor de arte, Ram Shankar Nikumbh predă la o școală locală și crede că fiecare copil este special în felul lui și că fiecare trebuie să aibă șansa să se bucure de zilele petrecute în școală, așa că încalcă puțin regulile referitoare la „cum trebuie făcute lucrurile” în școală. Metoda lui este un adevărat succes, toți copiii răspund cu bucurie, în afară de un băiețel de 8 ani, Ishaan Awasthi, care pare să trăiască tot timpul într-o altă lume. Nikumbh descoperă că băiețelul este nefericit dintr-o cauză anume. Acum provocarea este să afle motivul pentru care este trist și să încerce să îl ajute.”

Trailer:

Cum ajung?: https://ascorbucuresti.wordpress.com/sediul_ascor/

Activitatea este deschisă pentru toți tinerii, indiferent dacă au mai participat sau nu la activitățile noastre. Puteți veni alături de colegi și prieteni, în cazul în care aceștia își doresc să ni se alăture.

Vă așteptăm cu drag în număr cât mai mare!

Persoană de contact Alexandru Costin (0743 540 016).

Reclame