CENTRUL DE INGRIJIRI PALIATIVE „SFANTUL NECTARIE”

Dragi prieteni,
Activitatea noastra de la Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” continuă să se desfășoare
Urmatoarea intalnire va fi miercuri, 10 februarie, la ora 18:00, la Foișorul de Foc, lângă Spitalul de Ortopedie. Rugăm să anunțați cei care puteți veni!
Descrierea activitatii
Suntem chemați la o acțiune de voluntariat desfășurată pentru bolnavii de la Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie”. Acesta va consta în dragostea, în încercarea de a oferi acel sentiment de prietenie și de prețuire unor oameni care își duc, in majoritatea cazurilor, ultimele clipe ale vieții. Așadar, haideți să mergem la centru, în fiecare miercuri și sâmbătă, timp de o oră/o oră jumătate. Timp în care îi vom asculta, vom veghea la patul lor, vom renunța la noi pentru a le da lor cuvântul și pentru a le fi mici slujitori (va trebui să îi punem pe scaune cu rotile, să îi plimbăm pe hol, să îi întoarcem chiar de pe o parte pe alta pentru a evita apariția escarelor, să le citim, să îi întrebăm ce au nevoie, să încercăm să îi înveselim).
De asemenea, unii dintre ei pot fi deplasați pe scaunul cu rotile și transportați astfel la biserica din curtea Centrului. Astfel, prin rotație, să mergem în câte o duminică și acolo, pentru a-i insoti la Sfânta Liturghie pe cei care vor putea fi deplasati.
Va fi o acțiune continuă, de aceea prin rotație, vom încerca să avem un număr constant de voluntari în fiecare sâmbătă și miercuri.
Tot ce aveți: alimente, lingurițe, furculițe, farfurii, pahare de unica folosință, pampers, ulei, toate sunt binevenite.
Pe cine contactez?
Persoana de contact: Mădălina Bucătaru – tel. 0757 63 95 76
Cei care doresc să se implice activ, sunt rugați să trimită un SMS la acest număr cu numele și adresa de mail (cei care nu au facut-o deja).
Vă așteptăm cu drag și sa fim constienti ca ajutand, de fapt noi suntem cei care primim!
Doamne ajută!
Reclame