Duminica în familie (Sf. Liturghie, agapă, discuții și film: „Mâini de aur: Povestea lui Ben Carson”)

Gifted hands

Doamne ajută!

Vă invităm duminică, 28 februarie, să luăm parte la Sfânta Liturghie de la Biserica Rusă. Pe urmă, începând cu ora 12:30, vă așteptăm în sediul ASCOR pentru a ne bucura împreună de o mică agapă. Vom avea destulă mâncare pregătită, însă dacă doriți puteți aduce ceva.

Având în vedere că mulți dintre noi nu suntem din București, la ASCOR avem ocazia să ne simțim acasă, ca în familie.

Ne vom petrece timpul împreună încercând să ne cunoaștem mai bine, iar de la ora 14:00 vom viziona un film.

Filmul pe care îl vom vedea se numește „Mâini de aur: Povestea lui Ben Carson” (2009, durata: 1h 26min , gen: biografie, dramă, S.U.A., regizor: Thomas Carter).

Trailer:

Sinopsis: „Este vorba despre un băiat de culoare care a crescut fără tată și care la școală era codașul clasei. Asta până în ziua când mama lui îl trimite la bibliotecă să citească în fiecare zi cărți. Cu pași mărunți, dar siguri, iese din tiparul ‘codașului’ și începe să iubească cartea. De aici și dorința de a învăța mai mult și de a ajunge medic. Iar astăzi chiar este cel mai cunoscut medic neurochirurg din lume. Dr. Ben Carson este interpretat în film de renumitul actor Cuba Gooding Jr.” (text preluat de pe www.cinemagia.ro)

Cum ajung?: https://ascorbucuresti.wordpress.com/sediul_ascor/

Activitatea este deschisă pentru toți tinerii, indiferent dacă au mai participat sau nu la activitățile noastre. Puteți veni alături de colegi și prieteni, în cazul în care aceștia își doresc să ni se alăture.

Vă așteptăm cu drag în număr cât mai mare!

Persoană de contact: Alexandru Costin (0743 540 016).

Reclame