Sarbatorim ziua de 8 martie si la Centrul Sfantului Nectarie

Dragi prieteni,

Maine, pe data de 9 martie 2016, vom sarbatori ziua de 8 martie alaturi de prietenii nostri de la Sfantul Nectarie. Intalnirea va avea loc la ora 18:00 langa Foisorul de Foc (intre Foisor si Spitalul de Ortopedie). Rugam sa fiti punctuali!

Ziua de maine va fi marcata de un eveniment deosebit acolo, la centrul „Sfantul Nectarie”.

In primul rand, vom darui bratarile alb-rosu confectionate manual de catre ascoristi (unele in sediu, altele acasa, altele chiar in tren in drum spre munte 😀 ). Acestea vor fi acompaniate de cate o floare (asadar, cine poate, va rugam sa aduceti floricele). De asemenea, maine fiind sarbatoarea Sfintilor 40 de mucenici, nu vor lipsi mucenicii moldovenesti (opturile cu nuca 😀 ) facuti de doua doamne de la biserica Rusa.

In al doilea rand, parintele Vasile Gavrila ne va insoti maine seara, si cu Darul lui Dumnezeu ii va intari duhovniceste pe bolnavii de acolo.

In al treilea rand, ne este cunoscut faptul ca perioada copilariei este nelipsita de cantecul duios al mamei. Timpul a trecut, am crescut si acum este randul nostru sa cantam. Astfel cativa (8 la numar) membri activi si fosti membri ai corului ,,Vox Medicalis”, ai corurilor ,,Canticum”, ,,Preludiu” si ,,Madrigal” se vor intalni maine seara pentru a interpreta piese inchinate mamei si piese din folclorul romanesc.

Administrativ: Stim ca ideal ar fi fost sa ii strangem pe toti pacientii intr-o sala, insa nu este posibil pentru toti sa fie mobilizati, de aceea vom trece din salon in salon, in grup.

Asadar va asteptam pe cat mai multi sa luati parte la eveniment.  Tot ce aveti nevoie sunt dragostea si voie buna!

Persoana de contact este Madalina Bucataru : 0757 63 95 76

spital

Anunțuri