Biblioteca din grădină – alături de copiii bisericii ,,Sfântul Pantelimon”

Dragi prieteni,

Deși astăzi am fost puțini la Sfântul Nectarie, a fost o zi foarte frumoasă care ne-a bucurat mult și pe noi. Domnul Horia a jucat șah, Domnul Teodor și Olguța au fost plimbați prin curte și au ascultat cântece la chitară.

Între timp, în acele momente ,,muzicale”, părintele de la biserica Sfântul Pantelimon (cea din curtea Centrului Sf Nectarie), vine spre noi și ne binecuvintează. Ne întreabă dacă venim și mâine, iar noi nu știm ce să răspundem. Ne spune însă că va avea loc o activitate pentru copiii din parohie, în care vor căuta cărți prin iarbă (biblioteca din grădină 🙂 ), se va cânta la pian, vioară și dacă vom veni și noi se va cânta și la chitară. Puteam să refuzăm? Am hotărât că mergem și cântăm câteva cântecele la chitară și vă așteptăm cu drag să ne acompaniați pe toți cei care doriți să veniți.

Activitatea are loc după Sfânta Liturghie care se termină în jur de ora 11:30. Astfel, pentru a participa la slujbă în întregime, putem veni de dimineață și cu ocazia aceasta am putea să trecem și pe la bolnavii din Centru pentru a-i întreba dacă ne permit să îi însoțim la Sfânta Liturghie.

Adresa exactă este Parohia „SFÂNTUL PANTELIMON” Str. Iancu Căpitanu nr. 24  

SAU dacă intrați dinspre hospice adresa este Str. Dimitrie Salmen nr. 14

Persoana de contact este Mădălina Bucătaru: 0757 63 95 76

Vă așteptăm cu drag!

photo 5 photo 2 photo 3 photo 1

 

Reclame