Despre vizita de miercuri și rugăciunea de fiecare dimineață de la Sfântul Nectarie

,,Fiecare loc de pe pământ are o poveste a lui, dar trebuie să tragi bine cu urechea ca s-o auzi și trebuie un gram de iubire ca s-o înțelegi.” –  Nicolae Iorga

Prieteni dragi,

Miercuri ne vom întâlni la ora 18:00 în același loc – Foișorul de Foc (între Foișor și Spitalul de Ortopedie). Aici se poate ajunge cu troleul 69 sau 85 de la Universitate. Voluntarii care doresc să ni se alăture sunt rugați să trimită un SMS din timp către Lazăr Otilia: 0741 390 715

Obiectivul acestei activitati: creşterea calităţii serviciilor de îngrijiri paliative acordate pacienţilor cu afecţiuni oncologice aflaţi în stadiu terminal internaţi în cadrul ,,C.I.P. Sf. Nectarie”, prin activităţi de socializare şi suport psiho-social.

Ce să aduc?

Puteți aduce fructe, flori, cărți să le citiți! Dacă știți să cântați la chitară, știți să jucați șah sau aveți idee de diverse activități frumoase cu bolnavii, nu ezitați.

Așadar, să mergem cu dragoste și cu dorința de a-i asculta. Să fim acolo pentru ei și doar pentru ei, iar asta presupune a renunța un picuț la noi înșine…

Să nu uitați ca de fiecare dată să îi întrebați dacă există ceva anume care le-ar face plăcere, ce ați putea să le aduceți data viitoare să îi bucurați. (ziare, cărți, prăjituri- numai dacă sunt permise, reviste etc, etc 🙂 )

Se mai pot aduce: alimente (iaurt, ulei, orez, fructe, zahar), lingurițe, furculițe, farfurii, pahare de unică folosință, pampers, produse de curățat, pe care le vom da asistentelor. Toate sunt binevenite!

REMINDER!!!

Dorim să vă reamintim activitatea referitoare la rugăciunea de dimineață! Pentru aceasta, fiecare voluntar doritor se poate programa pe lista de la linkul de mai jos, și în ziua în care s-a programat, începând cu ora 07:30, se poate prezenta la hospice, unde în holul de la intrare, în stânga, va găsi un microfon. Astfel, va începe să rostească Rugăciunile de dimineață și Viața Sfântului din ziua respectivă, acestea fiind difuzate prin sistemul audio în toate saloanele și auzite de către pacienți.

Mai jos, se poate găsi linkul către tabelul pentru programare.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18S9A-8HPLpzWJY7A5xXRi2at6ccE5RBaEJ0OHEycY4c/edit#gid=0

Vă așteptăm! 🙂

Doamne ajută!

DSC_2672

 

Publicitate