Sâmbătă, un eveniment inedit la Centrul de Îngrijiri Paliative ,,Sfântul Nectarie”

Dragi prieteni,

Având în vedere că de Sfintele Paști mulți dintre voluntarii ASCOR nu vom fi in București, vom sărbători simbolic și puțin în avans Paștile, sâmbătă, la centrul Sfântului Nectarie.

Cum anume vom sărbători? 

Asta nu vă vom spune, pentru ca pregatim o supriză! Suntem siguri că ne vom bucura mult împreună.

Care este totuși motivul real al acestei sărbătoriri în avans?

Realitatea este că vom apărea la Realitatea! 😀 Da, am fost contactați de cei de la emisiunea ,,Realitatea spirituală” care doresc să realizeze o emisiune cu bolnavii de la centru, acești oameni pentru care Învierea lui Hristos este înțeleasă cu atata profunzime. De semenea, cei de la postul Realitatea TV, și-au exprimat dorința de a pune în lumină și activitatea ASCOR si LTCOR de la C.I.P. Sfântul Nectarie.

Cum ne îmbrăcăm?

Ne îmbrăcăm în port național (ca la Oașa), sau dacă nu este posibil (și în general nu este 😀 ) cel puțin ie (sau cămașă albă) cu fustă neagră pentru fete și cămașă pentru băieți. Dacă nu este posibil sa avem cel putin o piesa din portul popular, atunci poate reusim ținută oarecum elegănțică (și decentă 😀 ).

Unde și când ne întâlnim?

Sâmbătă fiind Sărbătoarea Sfântului Gheorghe, vă invităm la Sfânta Liturghie de la biserica Rusă și apoi ne strângem la orele 12:30 în curtea bisericii, pentru a ne îndrepta spre C.I.P Sf Nectarie. Persoana de contact este Mădălina Bucătaru: 0757 63 95 76

Cu ce trebuie să vin?

Cu mult, mult drag și voie bună!

Vă așteptăm!e4ab4f0e53961fd854f53bb549bf4861_cropped

Reclame