Poze: La plantat de flori la Centrul Sf. Nectarie

Doamne ajută!

De câteva luni, membrii ASCOR și LTCOR București merg în mod regulat la Centrul de Îngrijiri Paleative Sfântul Nectarie. Deși principala activitate constă în comunicarea cu și deschiderea către persoanele bolnave de la acest centru, în esență dăruirea noastră către persoane care au nevoie mai mult decât oricine de atenție și întărire, în paralel contribuim și la alte activități legate de acest Centru.

Recent, o echipă de băieți și fete au ajutat la punerea de flori în gradina din curtea Centrului Sfântului Nectarie, urmare a apelului doamnei directoare. Planul era de a strânge o echipă de 5 băieți hotărâți, dar cum băieții hotărâți sunt mai rari în ziua de azi, sau au alte treburi, echipa finală a fost formată din 4 persoane, incluzand aici și două fete.

Pe teren s-a dovedit că băieții erau necesari, fiind destul de mult de dat la lopată. „Întâmplarea” a făcut ca unul din băieți, Georgian, să aibă experiență și exercițiu în dat la lopată. Astfel a fost posibil pentru celălalt băiat, Petre, să se mai furișeze de la lucru și să mai facă poze, așa cum puteți vedea.

Să nu credeți că nu a fost de lucru și pentru cele două fete, Bianca și Ioana! Dupa ce au stat de vorbă o oră ☺, le-am lăsat să pună îngrășămintele și bulbii!

Deși nu știm dacă va rămâne ceva în urmă, în sufletele noastre a rămas bucuria de a fi dăruit o parte din timpul și energia noastră pentru a înfrumuseța o grădină care poate îi bucură pe pacienții de acolo!

Dacă vrei să iei parte la asemenea activități, urmărește blogul, respectiv pagina de Facebook ASCOR & LTCOR București, pentru a afla despre ultimele noutăți. Și tu te poți implica!

Anunțuri