Lista voluntarilor pentru rugăciunea de dimineață de la Sfântul Nectarie

Salutare tuturor!

A trecut luna aprilie și noi am mers în fiecare dimineață la Sfântul Nectarie să ne rugăm pentru și împreună cu prietenii noștri. De aceea simțim nevoia să mulțumim tuturor pentru efort și  pentru dragostea arătată!

Însă dacă s-a terminat luna aprilie, nu înseamnă că s-a terminat și nevoia de rugăciune. Începe luna mai și noi mai cu multă râvnă vom merge în fiecare dimineață. Pentru aceasta nu avem nicio îndoială că până diseară tot tabelul va fi plin și că deja vom primi solicitări pentru luna iunie, poate chiar și iulie… :))

Noi am glumit, dar vă suntem recunoscători pentru fiecare minut pe care îl acordați celor de la centrul Sfântului Nectarie. De aceea, vă așteptăm să vă înscrieți pentru ziua în care ați putea merge acolo, și în ziua în care v-ați programat, sunteți așteptați la hospice începând cu orele 07:30/ 08:00, iar acolo veți citi la microfonul din holul de la intrare (singurul microfon din acel hol), rugăciunile de dimineață și viețile sfinților din ziua respectivă. Acestea vor fi transmise în toate saloanele. Este bine ca înainte de a citi să anunțați pe asistente de venirea voastră acolo.

Pentru programare vă rugăm să accesați linkul de mai jos:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18S9A-8HPLpzWJY7A5xXRi2at6ccE5RBaEJ0OHEycY4c/edit#gid=0

Paște cu bucurie sfântă și pace!

Poza -18

Reclame