Drumeție prin Canionul 7 Scări

IMG_6007

Hristos a înviat!

Vă este dor de aerul proaspăt al muntelui, foșnetul plin de pace al brazilor, susurul izvoarelor și soarele mângâietor de pe creste? Atunci vă invităm să ne încărcăm iarăși sufletele de minunăția naturii, într-o nouă aventură montană, prin spectaculosul Canion 7 Scări, în Munții Piatra Mare.

Întâlnirea va avea loc sâmbată 28 mai, la Gara de Nordîn față la Mac, la ora 5:15. Ne vom deplasa cu trenul Regio 3001 până în Timișul de Jos, unde vom ajunge în jur de ora 9:15, apoi vom pleca pe traseu. După ce străbatem canionul, urcăm până la cabana Piatra Mare, altitudinea 1.628 m, unde facem o pauză de poze și de masă. De acolo vom avea o perspectivă foarte bună asupra Depresiunii Transilvaniei și a munților din jur, mai ales a Masivului Postăvaru, care ne dă impresia că îl putem „atinge cu mâna”. În continuare coborâm înapoi în satul Timiș pe un traseu mai lin, de unde luăm Regio 3012, la ora 19:00.

Această drumeție presupune entuziasm, iubire de natură și munți, curaj, spirit de aventură, și o condiție fizică cel puțin minimă.

Echipament necesar:

  • rucsac
  • bocanci de vară
  • pantaloni de munte/trening
  • tricou
  • polar
  • pelerină sau geacă de ploaie
  • un litru de apă și mâncare pentru o zi (la cabană se servește doar ceai)

Înscrierea se face strict online, completând acest formular: https://goo.gl/pFyKJj

Banii pentru bilete se vor strânge cu câteva zile înainte. Prețul este de aproximativ 20 lei pentru studenți cu legitimație și 40 întreg, dus-intors. Restul se restituie în tren. Taxa de vizitare a canionului este de 5 lei. Informații suplimentare veți primi pe mail în urma înscrierii.

Drumeția se adresează tuturor tinerilor, indiferent dacă au mai participat sau nu la activitățile ASCOR. Dumnezeu să ne binecuvinteze cu vreme bună! Vă așteptăm cu drag!

image (1)

 

Reclame