Mergem la Centrul “Sf. Nectarie” (Sâmbăta)

13241533_930478733718067_1729790860_o

Hristos a Înviat, dragi prieteni!

Sâmbăta acesta, 21 mai, mergem să ne bucurăm de prăznuirea Sfinților Împărați Constantin și Elena la centrul “Sf. Nectarie”. Chiar dacă sunt sărbătoriți sau nu, prietenii noștri ne așteaptă ca de fiecare data, cu bucurie și dragoste.  Așadar, vom merge iarași în vizită și, de data aceasta, îi vom servi cu bomboane sau le vom cânta “La mulțI ani!”. Poate că voluntarii sărbătoriți în acestă zi și-ar dori să împartă bucuria lor cu oameni care au nevoie de mângâierea noastră.
Nu-i așa că bucuria de a oferi, de a-l ajuta pe cel aflat în suferință, de a te jertfi pentru cel de lângă tine este mai mare decât oricare alta? Dăruind, vom dobândi, nu-i așa? Mergem acolo cu gândul că le vom putea fi alături câteva momente, că le oferim timp și atenție dar, de fapt, noi suntem cei care primim… Noi suntem cei care ne bucurăm, poate doar pentru simplul fapt că i-am văzut zâmbind, pentru că, alături de noi, au retrăit o amintire frumoasă sau pentru că starea lor de sănătate este stabilă. Să învățăm de la ei Nădejdea. Deși au trecut prin multe suferințe, și-au păstrat sufletul curat, și au urcat Golgota împreună cu Hristos.
În inimile noastre, au mai rămas și doi pacienți care, purtând numele Sfântului  Împărat Constantin, au adormit în nădejdea Învierii. Să-i odihnească Dumnezeu!
Așadar, sâmbătă, vom participa la Sfânta Liturghie de la Biserica Rusă. După terminarea slujbei, la ora 12.30, ne vom întâlni în curtea bisericii pentru a merge împreună la C.I.P. Sf. Nectarie. Cei care doresc să participe la activitate sunt rugați să trimită un SMS către Otilia Lazăr: 0741390715.
Mulţumim tuturor pentru răbdare, dragoste şi timp acordat.
Hristos în mijlocul nostru!

Publicitate