Ieșire duminica în parcul Izvor

DSC_3703

Hristos S-a înălțat!

Dragi prieteni,

Vă propunem să participăm împreună la Sfânta Liturghie la biserica Rusă în costume populare şi să petrecem împreună o după-amiază de duminică la iarbă verde, în parcul Izvor.

După ce se termină Liturghia, ne strângem în curtea bisericii si plecam spre parc. Cine doreşte poate să se schimbe în haine de sport în sediul ASCOR. Pentru cei care vin mai târziu, ne întâlnim la ora 13.30 la intrarea în parc de lângă stația de metrou Izvor (ieșirea din partea dreaptă), sau poate să sune și ne întâlnim ulterior. Vom lua o gustare, după care ne vom distra în diferite feluri. Vom aduce noi o minge de fotbal, una de volei, rachete de badminton, frisbee, și nu numai. Și voi puteți aduce orice echipament care ne-ar ajuta să ne simțim bine în aer liber. Dacă vreți puteți aduce jocuri statice (șah, table, remi, Scrable, Dixit, cărți de joc etc.) pentru că o să mai și obosim.

Cine are o chitară și știe să o folosească, este încurajat să nu o lase să prindă praf!

De asemenea, fiecare să aducă câte ceva de mâncare și, cine are posibilitatea, câte o pătură. Pe lângă toate acestea, esențial este să aduceți cu voi multă veselie, entuziasm, prietenie și poftă de viață.

Chiar dacă suntem în sesiune si avem de învaţat, ar trebui ca măcar duminica să uităm de grijile lumeşti, trecătoare, iluzorii şi să ne bucurăm împreună de o zi de vară – nepreţuit dar de la Domnul.

Activitatea se adresează oricărui tânăr care dorește să ni se alăture, indiferent dacă a mai participat sau nu la evenimentele ASCOR și LTCOR București.

Persoană de contact: Adrian BRESCAN (tel. 0727 353 246).

Vă așteptăm cu drag!