Vizită la C.I.P. Sf. Nectarie (sâmbătă) – Să-i pomenim și pe bătrâneii care au trecut la Domnul!

13453113_945451348887472_1704537839_o

Hristos S-a Înălțat!

Dragi prieteni, să nu uităm că suntem așteptați de bătrâneii de la C.I.P. Sf. Nectarie în fiecare săptămână. Așadar, vom merge și sâmbătă să îi vizităm… Ca de obicei, cu voie bună, cu sufletul deschis și cu multă-multă bucurie!

Ținând cont de faptul că sâmbăta aceasta, 18 iunie, vor fi Moșii de vară și, după Sfânta Liturghie, se va face pomenirea celor adormiți, ne vom întâlni la ora 12.30 în fața Bisericii Ruse pentru a merge împreună spre centru, sau la ora 13.00 lângă Foișorul de Foc (între Foișor și Spitalul de Ortopedie). Cei care vor să participe la activitate sunt rugați să trimită din timp un SMS către Otilia: 0741 390 715.

Și, dacă tot am amintit de Moșii de vară, să nu uităm să îi pomenim în această zi și pe acei prieteni de la centru care au adormit întru nădejdea Învierii și a Vieții Veșnice. Să ne arătăm, așadar, dragostea pentru cei adormiți prin pomenirea lor la Sfânta Liturghie. Dacă de la cei rămași în viață primim adesea dragostea înapoi, rugăciunea pentru cei adormiți se naște din iubirea curată care nu caută nici un fel de răsplată!

Veniți cu dragoste și sufletul deschis! Chiar dacă acești oameni sunt în suferință și mulți dintre ei își trăiesc ultimele clipe ale viații, noi le putem oferi măcar un moment de bucurie.

Recomandări:

  • Când ajungem la centru, ne semnăm pe Registrul de la etajul 1. Tot la etajul 1 ne vom lăsa și lucrurile.

  • Puteți aduce fructe (fructe moi, banane), suc și, în general, alimente ușoare.

  • Ciocolata/dulciurile sunt interzise! Cel mai bine ar fi să le întrebăm pe doamnele asistente dacă pacienții au voie să mănânce alimentele pe care dorim să le oferim.

  • Puteți aduce cărți, jocuri (sah, de pildă) sau puteți să îi întrebați chiar pe ei ce anume și-ar dori, pentru a le putea oferi la următoarea voastră vizită acolo. Dar, cel mai mult, au nevoie de prezența noastră!

  • Totodată, putem fi de un mare ajutor pentru pacienții care nu pot servi singuri masa.

  • Dacă întârziați, anunțați coordonatorul pentru a vă spune ce pacient puteți să vizitați, în ce salon să mergeți.

  • Neapărat, să anunțați personalul atunci când doriți să ieșiți cu unul dintre pacienți în curte, la plimbare.

  • Dacă doriți să mergeți la centru într-o altă zi din timpul săptămânii, anunțați coordonatorul.

Adresa exactă a centrului este: Str. Dimitrie Salmen, nr.14

Vă aștepăm cu bucurie și mulţumim tuturor pentru răbdare, dragoste şi timp acordat.

Hristos în mijlocul nostru!

Publicitate