Prăznuirea Ocrotitorului nostru, Sfântul Dimitrie cel Nou

Doamne ajută!

Dragul meu,

Ca în fiecare an, noi, membrii ASCOR și LTCOR București, ne pregătim să ne cinstim ocrotitorul, pe Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou, cel care veghează de mai bine de 25 de ani asupra tinerilor ortodocși din capitală. Dacă se cuvine să ne respectăm și să ne comportăm ca atare cu cei care veghează trupește asupra noastră, cu atât mai mult se cuvine să o facem față de cei care ne ocrotesc cu atâta dragoste părintească cu rugăciunile lor, de sus, din Ceruri. Printre părinții noștri cerești se numără și Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou, pe care suntem chemați să îl cinstim în aceste zile.Și cum am putea să îl cinstim mai bine, decât jertfindu-ne câteva clipe pentru HRISTOS, așa cum a făcut el cu întreaga sa viață, începând din pruncie? Și cum am putea să îl slujim mai bine pe HRISTOS decât slujind aproapelui, și cinstindu-i pe cei în care El se regăsește, în Sfinții Lui?

În acest sens, noi, ASCOR și LTCOR București, te invităm în aceste zile să ne închinăm la moaștele Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, miercuri, 26 octombrie. Ne vom întâlni la ora 16:30, la benzinăria Petrom de la intersecția străzii 11 Iunie cu bulevardul Regina Maria, toți tinerii capitalei, pentru a trăi în comuniune bucuria cinstirii ocrotitorului nostru. Vom fi întrarmați cu voie bună, entuziasm, dorință de mărturisire, iubire de neam și de credință, și, mai ales, plini de jertfă.

De aceea, te așteptăm și pe tine, fratele nostru în credință, iubire și mărturisire, să transformăm scurtele noastre clipe pământești într-o veșnicie cerească, împreună cu HRISTOS și Sfinții Lui, alături de care dorim să ne alăturăm și noi. Am pregătit, special pentru tine, activități frumoase, pentru a trăi împreună bucuria de a fi tânăr mădular al Bisericii lui HRISTOS!

Dacă dorești să vii, dacă nu ești hotărât, sau dacă ai întrebări legate despre noi sau despre această activitate, poți lua legătura cu Ioana (0762 671 504), care se va strădui să îți ofere răspunsurile potrivite.

Te așteptăm cu drag în familia noastră! >:D<

afis-sf-dimitrie-2016