Împărțim ceai pelerinilor care au venit să se închine Sfântului Dimitrie cel Nou

Dragul meu,

Ca în fiecare an, ASCOR și LTCOR București împarte ceai pelerinilor care au venit să se închine la moaștele Sfântului Cuvios Dimitre cel Nou, ocrotitorul Bucureștilor, și al ASCOR București, în același timp.

Ne vom strânge în fiecare seară, noi, tinerii ortodocși ai capitalei, în perioada 23-29 octombrie, la orele 20:45, în curtea Facultății de Teologie „Iustinian Patriarhul”. Ceaiul va fi preparat la cantina facultății, în mai multe serii, pe care noi avem misiunea de a le distribui celor care, răbdând frigul și oboseala, neținând cont de sete sau de foame, își jertfesc timpul pentru a-l cinsti pe ocrotitorul nostru ceresc, Sfântul Dimitrie cel Nou. În timpul în care vor fi preparate seriile de ceai, vom pregăti activități diversificate, menite să ne aducă bucurie, să lege prietenii, să ne descopere o viață frumoasă trăită în HRISTOS, și să ne aducă mai aproape de Împărăția Lui.

Știm că vrei să participi alături de noi la minunata sărbătoare a Sfântului Dimitrie cel Nou, cel care an de an leagă trainice prietenii printre tinerii capitalei!

Dacă nu ești convins, sau dacă ai nelămuriri, prietena noastră Ioana va încerca să îți răspundă la întrebări la numărul de telefon 0762 671 504.

Te așteptăm cu drag în marea noastră familie! >:D<

DSCF3991.JPG

Publicitate