Drumeție în Munții Postăvaru

on

La mulți ani, dragi prieteni!

        Ați trăit vreodată experiența unei drumeții de iarnă? Dacă da, vă este dor de liniștea pădurilor de brad acoperite cu zăpadă?
         Vă invităm să trăim împreună o zi minunată în Munții Postăvaru, bucurându-ne de priveliștea Brașovului văzut de sus și a crestelor înzăpezite.
          Întâlnirea are loc sâmbătă, 28 ianuarie, ora 5:30 AM, la Gara de Nord, la McDonald’s. Trenul Regio 3001 pleacă la 6.20 și ajunge în Brașov la ora 10. De la Gară facem o plimbare de încălzire până în centrul vechi al orașului de unde începem sa urcăm spre Vârful Tâmpa, de unde vom avea o perspectivă minunată, dacă vremea va ține cu noi. În continuare vom coborî în Şaua Tâmpei şi vom merge prin pădure până în Poiana Braşov, de unde vom coborî tot pe jos, în oraş. Trenul de întoarcere pleacă la ora 18:20 și ajunge în București la ora 22. Pe parcursul traseului este important să păstrăm un ritm constant și să ne deplasăm într-un grup compact. Fiind iarnă, echipamentul este un aspect care trebuie luat în serios.  Acesta constă în :
– bocanci de iarnă
– șosete groase de lână
– haine de corp
– pantaloni de munte/ ski
– geacă de iarnă
– mănuși serioase
– căciulă și cagulă/ fular
– rucsac de o zi
– ochelari de soare
         De asemenea, să aveți la voi un litru de apă și mâncare pentru o zi.
         Înscrierea se face strict online, completând formularul din acest link https://goo.gl/5TPFh2
Pentru orice nelămurire, puteţi suna la Adrian 0727353246.
         În această drumeţie poate veni orice tânăr, indiferent dacă a mai participat sau nu la activităţile Ascor.
         Vă aşteptăm cu drag !
image
Pentru strângerea banilor si legitimaţiilor ne vedem joi seara 26 ianuarie la sediul Ascor, la ora 19. Preţul biletelor este 46 lei preţ întreg şi 25 lei pentru studenţi cu legitimaţie.