Prezentare ASCOR București 2016-2017

on

Dacă acum 20 ani nu dețineam resursele tehnice pentru a surprinde la scară largă momentele frumoase pe care le trăiam, dezvoltarea continuă a tehnologiei face ca noi, astăzi, să beneficiem de realizarea rapidă și calitativă a unei cantități impresionante de materiale foto sau video. Am încercat așadar și noi ca o parte din acestea să le transpunem într-un film de prezentare a activităților ASCOR București desfășurate în ultimul an și a emoțiilor trăite alături de oamenii care le-au realizat.

Prin acest material ne dorim să împărtășim din momentele pline de bucurie pe care le-am trăit împreună de-a lungul anului ce tocmai a trecut, din zâmbetele pe care le-am stârnit pe chipurile oamenilor în activitățile noastre social-filantropice și din experiența pe care am acumulat-o ca voluntari ai Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români și Ligii Tinerilor Creștini Ortodocși Români.

Dacă această prezentare ți-a stârnit interesul, te așteptăm alături de noi pentru a învăța împreună ce înseamnă altruismul, solidaritatea, generozitatea, pentru a descoperi că dăruirea dezinteresată pentru Hristos și pentru aproapele, aduce bucurie și pace sufletească.

Ne găsești la:

Adresa: Strada Doamnei, nr. 18 – sector 3
Blog-site: https://ascorbucuresti.wordpress.com/
Facebook: https://www.facebook.com/ascor.ltcor.bucuresti/
E-mail: ascor.ltcor.buc@gmail.com