Ascensiune pe Vârful Furnica

image

Doamne ajută, dragi prieteni!

      Munții Bucegi ne așteaptă iarăși pe culmile lor înalte. Vă invităm să ne bucurăm împreună de o ascensiune antrenantă pe Vârful Furnica, la peste 2300 de metri.
      Întâlnirea va fi sâmbătă,1 aprilie, la ora 6 fără un sfert la Gara de Nord, la McDonald’s. Trenul Regio 3001 pleacă la 6.20 și ajunge în Sinaia aproximativ la ora 9. Pentru achiziționarea biletelor, ne intalnim vineri, la ora 20, la Gara de Nord, tot la McDonald’s. Cei care nu sunt studenți vor beneficia de reducerea de grup, și ne va fi mult mai usor sâmbată dimineața.
      Vom pleca din Sinaia, vom trece pe la cota 1400, cota 2000, punctul final fiind Varful Furnica, 2302 metri, apoi  coborâm pe același traseu, și  luăm trenul Regio 3012 cu care ajungem în Bucuresti la ora 22. Parcurgerea acestui traseu presupune măcar un minim de condiție fizică. De asemenea, trebuie să ținem cont că la altitudinea la care ajungem este încă iarnă, așa cum era în Bucuresti la începutul lunii februarie.

În ceea ce privește echipamentul obligatoriu, acesta constă în:

– bocanci de iarnă

– haine de corp

– pantaloni de munte/ski

– geacă de iarnă

– mănuși

– căciulă

– rucsac de o zi.

Să aveți la voi un litru de apă și mâncare pentru o zi.

Înscrierea se face strict online, completând formularul din acest link  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScFRRzwR-Z4lq7qpvACy8onOCDRNSByVgmOwDG9cN8bkdrPcw/viewform

În această drumeție poate veni orice tânăr, indiferent dacă a mai participat sau nu la activitățile ASCOR.

 

Pentru orice nelămurire, puteți suna la Adrian: 0727353246.

 

Vă așteptăm cu drag !