Ieșire în Parcul Izvor(Duminică)

received_1947891508777054

Dragi prieteni,

Vă invităm duminică, 26 martie, la Sfânta Liturghie la Paraclisul Universitar ”Sfântul Nicolae-Ghica”(Biserica Studenților) și apoi vă propunem să petrecem împreună o după-amiază la iarbă verde, în Parcul Izvor.

După ce se termină Liturghia (la ora 12.30), ne strângem în curtea bisericii și plecăm spre parc. Cine doreşte poate să se schimbe în haine de sport în sediul ASCOR. Pentru cei care vin mai târziu, ne întâlnim la ora 13.00 la intrarea în parc de lângă stația de metrou Izvor (ieșirea din partea dreaptă) sau ne puteți suna și ne întâlnim ulterior. Vom lua o gustare, după care ne vom distra în diferite feluri. Vom aduce noi o minge de fotbal, una de volei, rachete de badminton, frisbee și nu numai. Și voi puteți aduce orice echipament care ne-ar ajuta să ne simțim bine în aer liber. Dacă vreți puteți aduce jocuri statice (șah, table, remi, Scrabble, Dixit, cărți de joc etc.) pentru că o să mai și obosim. De asemenea, fiecare să aducă câte ceva de mâncare și, cine are posibilitatea, câte o pătură. Pe lângă toate acestea, esențial este să aduceți cu voi multă veselie, entuziasm, prietenie și poftă de viață.

Activitatea este deschisă pentru toți tinerii, indiferent dacă ați mai participat sau nu la activitățile noastre. Pentru orice întrebare puteți vorbi cu Gabriel – 0749.486.354.

Vă așteptăm cu drag!

Publicitate