Ieșire în Parcul Izvor

Hristos a înviat!

Dragi prieteni, dacă mai sunteți în București, vă invităm duminică, 30 aprilie, la Sfânta Liturghie la Paraclisul Universitar ”Sfântul Nicolae-Ghica” și apoi vă propunem să petrecem împreună o după-amiază la iarbă verde, în Parcul Izvor. După ce se termină Liturghia (la ora 12.45), ne strângem în curtea bisericii și plecăm spre parc. Pentru cei care vin mai târziu, ne întâlnim la ora 13.30 la intrarea în parc de lângă stația de metrou Izvor (ieșirea din partea dreaptă) sau ne puteți suna și ne întâlnim ulterior.

Vom lua o gustare, după care ne vom distra în diferite feluri. Vom aduce noi o minge de fotbal, una de volei, rachete de badminton, frisbee și nu numai. Și voi puteți aduce orice echipament care ne-ar face să ne simțim bine. Dacă vreți puteți aduce și jocuri statice (șah, table, remi, Scrabble, Dixit, cărți de joc etc.). De asemenea, fiecare să aducă câte ceva de mâncare și, cine are posibilitatea, câte o pătură. Pe lângă toate acestea, esențial este să aduceți cu voi multă veselie, entuziasm, prietenie și poftă de viață. În cazul în care va ploua, vom merge la sediul ASCOR (https://goo.gl/cT5RsF).

Activitatea este deschisă pentru toți tinerii, indiferent dacă ați mai participat sau nu la activitățile noastre. Pentru orice întrebare puteți vorbi cu Andrei – 0740 651 850.

Vă așteptăm cu drag!