Pelerinaj în Maramureș (17-21 august)

Doamne ajută, prieteni dragi!

Vă invităm să descoperim împreună Maramureșul prin vizitarea unor obiective ce fac parte din patrimoniul național. Acest pelerinaj ne oferă posibilitatea, ca în cele 3 zile petrecute pe meleaguri maramureșene, sa vizitam în principal cele mai importante mănăstiri și biserici, precum și importante obiective culturale. Amintim Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței din Sighetul Marmației. Aici au fost închise numeroase personalități, oameni de cultură și preoți.

Plecarea va fi joi-17 august, ora 17.00 din Gara de Nord cu trenul și vom ajunge în Sighetul Marmației vineri dimineață, ora 8.00. De aici ne deplasăm către Săpânța și vom vizita Cimitirul Vesel, respectiv Mănăstirea Peri. La orele amiezei ne întoarcem în Sighet, unde vom servi prânzul și vom vizita unul dintre cele mai importante obiective turistice din acest oraș și anume Memorialul Victimelor Comunismului si al Rezistentei. Pe înserat ne vom deplasa către Vișeul de Sus unde ne vom caza, vom cina si ne vom odihni pana a doua zi dimineața.

Ziua de sâmbătă aduce cu ea sevirea micului dejun la ora 7.00, deplasarea către Mocăniță și plimbarea cu faimosul tren, apoi prânzul și drumul către Poienile Izei unde ne vom caza și vom cina. În această seară vom lua parte un minunat foc de tabără, în jurul căruia vom rosti cântece patriotice și vom cânta la chitară.

Duminica o vom începe cu participarea la Sfânta Liturghie, oficiată la Mănăstirea Bârsana, vom continua cu servirea prânzului și vizitarea satului Sârbi. De aici ne întoarcem către Baia Mare la ora 15.30 de unde vom lua trenul către București.

Costul aproximativ al acestui pelerinaj se ridica la 150 lei( pentru studenți). La aceasta se adaugă costul meselor din cele 3 zile, pe care fiecare participant este rugat sa îl suporte.

Pentru confirmarea înscrierii în acest pelerinaj este necesară achitarea unui avans de 80 lei, după completarea în prealabil a formularului din următorul link:

https://docs.google.com/forms/d/10L3j-FEl0UDDfJeDE-xKI0Ernte9RuWUyjqV5dpwXL8/edit

Înscrierile se pot face până pe data de 15 august!!!
Pentru mai multe detalii puteți lua legătura cu Ionela Ercuș- 0736916317 sau  Eliza Clotea-0733487318. 
Vă așteptăm!
Reclame