Un ultim omagiu – Regele Mihai I

Dragi prieteni,

Pentru a aduce și noi un ultim omagiu Regelui Mihai I, care s-a mutat la Domnul săptămâna trecută, vă propunem să ne întâlnim astăzi și să mergem împreună să depunem o coroană de flori în numele ASCOR.
Pentru a intra în Palatul Regal vom avea nevoie de un act de identitate. De asemenea, este necesar să avem o ținută decentă, în culori închise.

Astfel, toți cei care puteți ajunge, ne vedem astăzi la ora 16:00 , la stația de metrou Universitate .

Reguli:

„Cei prezenţi la Palatul Regal pentru a aduce un ultim omagiu Regelui Mihai I sunt rugaţi să fie îmbrăcaţi în ţinută corescunzătoare (culori închise), să nu poarte sacoşe, genţi ori , să nu folosească aparate de fotografiat, telefoane mobile ori alte instrumente electronice, fotografierea şi filmarea fiind interzise, să aibă la ei un document de identitate, să nu aducă volume, scrisori, ilustrate, timbre, documente sau fotografii.

Nimeni nu va putea depune florile personal, la catafalc. Florile vor fi aşezate în grădina din faţa Palatului Regal sau pe trotuarul din faţa grilajului Palatului. În incinta Palatului Regal, fumatul şi vorbitul la telefonul mobil sunt strict interzise, potrivit Casei Regale.”

Vă așteptăm! 😃

Persoană de contact: Sonia – 0748244195

Sursă Foto: citynews.ro

IMG_8676.JPG<<<<
gt;

Publicitate