Drumeţie Munții Bucegi

Doamne ajută, dragi prieteni!

       În miezul acestei ierni, revenim în Munții Bucegi, care ne așteaptă iarăși pe culmile lor înalte. Vă invităm să ne bucurăm împreună de o ascensiune antrenantă pe Vârful cu Dor, la puțin peste 2000 de metri.
      Întâlnirea va fi sâmbătă,20 ianuarie, la ora 6 fără un sfert la Gara de Nord, la McDonald’s. Trenul Regio 3001 pleacă la 6.20 și ajunge în Sinaia aproximativ la ora 9. Pentru achiziționarea biletelor, ne intalnim vineri, la ora 20, la Gara de Nord, tot la McDonald’s. Cei care nu sunt studenți vor beneficia de reducerea de grup, de până la 25%, și ne va fi mult mai usor sâmbată dimineața. Prețul unui bilet întreg dus și întors este de 36 de lei.
      Vom pleca din Sinaia, vom trece pe la cota 1400, cota 2000, punctul final fiind Varful cu Dor , apoi  coborâm pe același traseu, și  luăm trenul Regio 3012 cu care ajungem în Bucuresti la ora 22. Parcurgerea acestui traseu presupune măcar un minim de condiție fizică. De asemenea, trebuie să ținem cont de anotimpul în care suntem și să ne echipăm corespunzător.

În ceea ce privește echipamentul obligatoriu, acesta constă în:

bocanci/ghete
pantaloni impermeabili (exclus blugi)
tricou/ri de schimb
1-2 polare
geacă ușoară anti-vânt/anti-ploaie
căciulă
mănuși
rucsac
Opțional: ochelari de soare, bețe trekking.

Să aveți la voi un litru de apă și mâncare pentru o zi.( banane, senvișuri, biscuiți, ciocolată)

Înscrierea se face strict online, completând formularul din acest link  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScFRRzwR-Z4lq7qpvACy8onOCDRNSByVgmOwDG9cN8bkdrPcw/viewform

În această drumeție poate veni orice tânăr, indiferent dacă a mai participat sau nu la activitățile ASCOR.

Pentru orice nelămurire, puteți suna la Vlad: 0727360427

Vă așteptăm cu drag!

thumbnail