Drumeție pe culmea Zamora spre Vârful Baiul Mare

Hristos a înviat, fraților!

Acum că a venit în sfârșit primăvara, vă invităm să retrăim experiența intensă a unei drumeții pe munte, în masivul Gârbova. Obiectivul nostru este atingerea Vârfului Baiul Mare 1895 m, de unde cu ajutorul Lui Dumnezeu, vom avea o perspectivă superbă asupra abruptului prahovean al Bucegilor, dar și asupra altor munți spectaculoși precum Ciucaș, Postăvaru, Piatra Mare și Grohotiș.
Întâlnirea va fi sâmbătă, 21 aprilie, la ora 5:45 la Gara de Nord, la McDonald’s. Ne vom deplasa cu trenul Regio 3001 care pleacă la 6.20 și ajunge în Bușteni în jurul orei 9. Din Bușteni vom urca 2 ore pe un drum lejer prin pădure, apoi vom ajunge pe pășunea alpină a Munților Baiului unde ne așteaptă priveliștea. Până la vârf mai avem de mers cam trei ore, după care urmează să coborâm în Sinaia. Înapoi spre București vom lua alt regio care ne va lăsa în Gara de Nord la ora 22:00.

În ceea ce privește echipamentul obligatoriu, acesta constă în:

– bocanci de munte

– haine de corp

– pantaloni de munte/ski

– geacă inpermeabilă

– căciulă

– rucsac de o zi.

De asemenea, să aveți la voi un litru de apă și mâncare pentru o zi.

Atenție! Ca orice drumeție pe munte, și aceasta presupune măcar un minim de condiție fizică. Considerăm că în momentul în care alegeți să participați, vă asumați  și acest aspect .

Pentru achiziționarea biletelor, ne întâlnim, vineri, 20 aprilie, la Gara de Nord, la ora 20. Cei care nu sunt studenți vor beneficia de o reducere de până la 25%. Prețul biletului întreg este de 36 de lei dus-întors.

Înscrierea se face strict online, completând formularul din acest link: https://goo.gl/forms/ipwOhlVhOEJTdCw33. În urma înscrierii, veți primi un mail cu mai multe informații despre derumeție. Drumeția va avea loc indiferent de vreme. În caz de vreme nefavorabilă, vom alege alt traseu.

În această drumeție poate veni orice tânăr, indiferent dacă a mai participat sau nu la activitățile ASCOR.

Pentru orice nelămurire, puteți suna la Adrian: 0727353246.

Vă așteptăm cu drag !

2b8c9afa-1648-4b2d-b471-c8ca0aea8337.jpg