Excursie de o zi – Constanța

Hristos a înviat!

Dragi prieteni, vă invităm să petrecem un sfârșit de săptămână, descoperind un minunat oraș – Constanța. Vom merge împreună sâmbătă, 19.05.2018, pentru a ne bucura de câteva momente de relaxare, înainte de a începe sesiunea.

Vom vizita zona peninsulară, adică centrul vechi, Piața Ovidiu, Catedrala Sfinții Petru și Pavel, Cazinoul și faleza Constanța. De asemenea, printre obiectivele țintite, se enumeră și Stațiunea Mamaia, plaja, pontonul, parcul Tăbăcăriei, Biserica de lemn în stil maramureșean – Sfântul Mina.

Biletele vor fi achiziționate joi, 17 mai, la ora 20:00 din Gara de Nord.

Locul de întâlnire: în față la Mc Donald’s.

Plecarea va avea loc sâmbătă dimineața, cu trenul la ora 7:30. Ne vom întâlni în gară cu 30 de minute mai devreme, astfel ca la ora 7:00 să fim cu toții în fața Mc Donald’s.

Întoarcerea în București va fi sâmbătă seara, în funcție de timpul pe care îl vom petrecem vizitând obiectivele turistice.

La această activitate poate participa orice tânăr, indiferent dacă a mai participat sau nu până acum la activitățile ASCOR.
Vă rugăm să aveți la voi și o umbrelă/pelerină de ploaie în cazul în care vom fi surprinși de câțiva picuri. Masa de prânz vom decide împreună unde o vom lua.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!

Persoană de contact- Ioana 0773326837

Pentru a vă înscrie, vă rugăm să completați următorul formular:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBzAVoaw3qArWll7uqJ2Lb9Jmpf-4mKYGO4AxAzXVMrPcZJQ/viewform

fond-1487509726.jpg

Reclame