Drumeție de o zi la Vârful Grecului

Doamne ajută, dragi prieteni!

Cu nădejdea că veţi trece cu bine de această sesiune, vă invităm să ne aerisim mintea și sufletele, în minunata lume a Bucegilor!

Întâlnirea va fi sâmbătă, 23 iunie, la ora 6 fără un sfert la Gara de Nord, la McDonald’s. Trenul Regio 3001 pleacă la 6.20 și ajunge în Azuga la ora 9.15

Din Azuga vom urca aproximativ 2 ore până la Vârful Grecului de unde vom avea o perspectivă minunată asupra abruptului prahovean al Munților Bucegi. De acolo vom face încă o oră până la Cabana Diham, unde vom face pauză de masă și de relaxare. Apoi vom coborî în Bușteni, de unde luăm trenul Regio 3012, care ajunge în București la ora 22.

În ceea ce privește echipamentul obligatoriu, acesta constă în:

– bocanci de munte

– pantaloni de munte

– tricou de sport

– șapcă/ bandană

– ruxac de munte

– geacă/ pelerină de ploaie

De asemenea, să aveți la voi un litru de apă și mâncare pentru o zi.

Atenție! Ca orice drumeție pe munte, și aceasta presupune măcar un minim de condiție fizică. Considerăm că în momentul în care alegeți să participați, vă asumați  și acest aspect .

Pentru achiziționarea biletelor, ne întâlnim, vineri, 22 iunie, la Gara de Nord, la ora 20. Cei care nu sunt studenți vor beneficia de o reducere de până la 25%. Prețul biletului întreg este de 36 de lei dus-întors.

Înscrierea se face strict online, completând formularul din acest link: https://goo.gl/forms/ipwOhlVhOEJTdCw33. În urma înscrierii, veți primi un mail cu mai multe informații despre derumeție. Aceasta va avea loc indiferent de vreme.

În această drumeție poate veni orice tânăr, indiferent dacă a mai participat sau nu la activitățile ASCOR.

Pentru orice nelămurire, puteți suna la Adrian: 0727353246.

Vă așteptăm cu drag !

thumbnail