Igienizare în Masivul Postăvaru

Doamne ajută!

Dragi prieteni, vă propunem să îmbinăm farmecul unei drumeții montane cu grija față de mediul înconjurător, printr-o acțiune de igienizare în Masivul Postăvaru. Acest proiect are ca scop curățarea culmii principale a acestui masiv, dar și oferirea unui exemplu turiștilor mai puțin informați care nu conștientizează gravitatea aruncării deșeurilor în natură.

Întâlnirea va fi sâmbătă, 28 iulie, la ora 5:45 la Gara de Nord, la McDonald’s. Trenul Regio 3001 pleacă la 6:20 și ajunge în Timișul de Jos la ora 10. De acolo, vom urca aproximativ 3 ore până la Vârful Postăvaru, în zona căruia vom desfășura igienizarea atât cât ne va permite timpul. Apoi, coborâm în Poiana Brașov de unde vom lua autobuzul până în centrul orașului de unde vom pleca spre gară ca să prindem trenul de 18.30 cu care vom ajunge în București la ora 22.

Înscrierea se face strict online, completând formularul din acest link: https://goo.gl/forms/ipwOhlVhOEJTdCw33. În urma înscrierii, veți primi un mail cu mai multe informații despre derumeție. Aceasta va avea loc indiferent de vreme.

În ceea ce privește echipamentul obligatoriu, acesta constă în:

– bocanci

– pantaloni de munte

– tricou de sport

– șapcă/ bandană

– ruxac de munte

– geacă/ pelerină de ploaie

Mânușile de unică folosință și sacii menajeri vor fi asigurate de ASCOR.

De asemenea, să aveți la voi un litru de apă și mâncare pentru o zi.

Atenție! Ca orice drumeție pe munte, și aceasta presupune măcar un minim de condiție fizică. Considerăm că în momentul în care alegeți să participați, vă asumați  și acest aspect .

Pentru achiziționarea biletelor, ne întâlnim, vineri, 27 iulie, la Gara de Nord, la ora 20. Cei care nu sunt studenți vor beneficia de o reducere de până la 25%. Prețul biletului întreg este de 36 de lei dus-întors.

În această drumeție poate veni orice tânăr, indiferent dacă a mai participat sau nu la activitățile ASCOR.

Pentru orice nelămurire, puteți suna la Adrian: 0727 353 246.

Vă așteptăm cu drag!

j.png

 

Publicitate