Mergem la film!

Doamne ajută!

Vă invităm să vizionăm împreună pelicula ,,Fals tratat de mântuire a sufletului” sâmbătă, 20 octombrie, la Cinemateca Eforie de la ora 12:30. (Str. Eforie, nr.2)

Ne vom întâlni la ora 12:00 în fața cinematogragului pentru achiziționarea biletelor.
Pentru o mai bună comunicare vă invităm să completați acest formular: https://goo.gl/forms/Eo6LpHxkJSM18qLb2

Prețul biletelor este 8 lei pentru biletul întreg și 5 lei cu reducere pentru elevi și studenți.

Persoana de contact: Alexandra – 0748088169

Este așteptat orice tânăr indiferent dacă a mai participat la activitățile ASCOR sau nu.

Filmul este regizat de către Nicolae Mărgineanu iar trailerul poate fi urmărit aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/fals-tratat-de-mantuire-a-sufletului-19515/
„Filmul spune povestea lui Toma, un inspector la CNSAS. Aproape toată învățătura pe care o transmite Toma celui mai tânăr „ucenic” al său este una a răzbunării și amenințărilor, sperând să facă din acest tânăr un „Vânător de securiști”. Dar Radu, care nu a trăit pe vremea comunismului, îl pune la îndoială ori de câte ori are ocazia. Este momentul în care echipa Radu-Toma ia contact cu un dosar care pare să aducă în prim-plan nu numai colaborarea cu Securitatea a unei fețe bisericești – părintele Iustin –, ci chiar un act criminal. În 1988, un tânăr student trecut la monahism a comis un act de suicid. Toma este convins că bătrânul călugăr este implicat în sinuciderea novicelui. Cei doi urcă la chilia părintelui Iustin, într-o peșteră aflată pe un vârf de munte.”