Să vizităm Muzeul Literaturii!

Doamne, ajută, dragi prieteni!

Vă propunem să începem împreună luna noiembrie cu o incursiune în lumea scriitorilor, printr-o vizită la Muzeul Național al Literaturii Române, vineri, 2 noiembrie. Muzeul Literaturii reprezintă un obiectiv select în agenda culturală a fiecărui iubitor de literatură, de aceea vă invităm să descoperim personalitățile care ne-au marcat cei 400 de ani de istorie a creației literare.
Vă propunem să aveți în vedere posibilitatea de a beneficia de un tur ghidat pentru o mai bună înțelegere a exponatelor, ghidajul presupunând un adaos de 6 lei la prețul propriu-zis de 2 lei cu reducere.
Având în vedere că ultimul tur ghidat începe la ora 17, este necesar să fim prezenți cu 10 minute înainte. Ne vom întâlni în fața muzeului (care se afla pe str Nicolae Crețulescu, în spatele Bisericii Albe, de pe Calea Victoriei, https://goo.gl/maps/2srqdvNuQSy )

Dacă doriți să vă alăturați vă rugăm să completați acest formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecChhKbmQf9OgYTYM5UjTzOmuIA8DOowKiTyck3amUYDOmaw/viewform?fbclid=IwAR1WERtkid402w7Gydq_Zf0ztrC-Fr2Paad9isPFudVl4MzYt6gjFNdac1Q

Persoană de contact: Nicoleta 0735334587

Publicitate