Mihai Eminescu – 169 de ani

Dragi prieteni,

Deși examenele bat la ușă, firea de român nu ne dă voie să uităm împlinirea a 169 de ani de la nașterea omului deplin al culturii românești, Mihai Eminescu.

Îl vom comemora cum știm mai bine, prin rugăciune, poezii și cânturi, pentru ca în final să-l simțim mai aproape de inimi pe cel care a îmbogățit literatura și viziunea asupra lumii prin scrierile sale.

În acest sens, vă așteptăm la sediul nostru, din strada Doamnei nr. 18, marți, 15 ianuarie, de la 19:30, pregătiți să intrăm în universul eminescian.

Programul va continua sâmbătă, 19 ianuarie, cu slujba de pomenire.

Evenimentul este unul dedicat în mare măsură studenților dar și elevilor, astfel, fie că ești membru sau nu, am dori să avem o seară în care să ne exprimăm dragostea față de Eminescu.

De aceea, pentru partea de recitări am pregătit un mic formular, astfel doritorii sunt îndemnați să se înscrie aici:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSMkY8eBeIs24Snl_85b7x5A_D07O6o28UTSIaZ8tvjLXA0A/viewform
Vă așteptăm cu braţele larg deschise, fără emoţii, desconsiderări sau prejudecăţi, dacă uitaţi vreun vers, vă puteţi uita peste poezie, nu-i nicio problemă, suntem între prieteni, iar noi vă susţinem orice ar fi!!!
Hai, cu bucurie și curaj de ne recitaţi!

De asemenea, fiindcă vom avea și momente muzicale în cadrul programului, vă încurajăm să vă înscrieți aici: https://goo.gl/forms/mopp5xhIC5tQJpoQ2 Desigur că nu limităm intervenția artistică doar la instrumental ci lăsăm liber și pentru cele strict vocale. Dar pentru mai multe detalii nu ezitați să întrebați persoana de contact.

Vă aşteptăm!

e2366871-5e49-448f-a9be-ddf29d4809a4