Fotografii din Teambuilding – Râu Sadului, Sibiu

„Atât de mare lucru este un prieten bun, încât de dragul lui sunt iubite și locurile și vremile (legate de el). Căci după cum corpurile stralucitoare își lasă lumina să cadă în locurile din apropiere, așa și prietenii își lasa harul în locurile în care au fost prezenți.” – Sfântul Ioan Gura de Aur

Mare dar este prietenia; și nu degeaba se spune că prietenii sunt familia pe care ți-o alegi. Tinerii din ASCOR au trăit cele mai frumoase experiențe și împreună au fost mai aproape de Dumnezeu și de satul românesc, în Râu Sadului, un colț de rai.
Rugăciunea i-a unit și au înțeles ce definește cu adevărat casa sufletului. Prin intermediul activităților pregătite de către colegii organizatori s-au regăsit pe ei, au înțeles cât de important este să lucreze în echipă, au improvizat, au fost creativi și au uitat o clipă de tumultul vieții cotidiene; au înălțat către cer lampioane și dorințe mii.
ASCOR-iștii nostri au simțit cu adevărat că fac parte dintr-o mare familie, din ASCOREȘTI: o binecuvântare pentru suflet, o mângâiere scăldată de cele mai frumoase virtuți: credința, nădejdea și dragostea.

Publicitate