Seara Românească

Dragii noștri,

ASCOR București vă invită la un eveniment minunat, plin de încărcătură spirituală și patriotică- Seara Românească. Aceasta va fi o seară plină de momente încărcate de bucurie, zâmbete, dansuri populare, cântece folclorice și invitați ce aduc cu sine clipe de neuitat.


Cum Serile Românești au ca prim-scop redescoperirea frumosului, vă invităm în număr cât mai mare să vă alăturați, îmbrăcați în straie populare, la redescoperirea frumosului autohton, reflectat în portul pe care îl vom purta și în dansurile cu specific românesc pe care le vom juca împreună.


Cine este dornic dintre voi să împărtășească un moment artistic cu noi e invitat să se înscrie aici: https://forms.gle/jP2aiPq7UnLTJB5r6
Bucuria se va amplifica dacă v-ați alătura, după putință, mobilizând mămicile și bunicile pentru a contribui cu bucate tradiționale.
Vă așteptăm cu zâmbete, îmbrățișări pline de dragoste și cu multă voie bună!

Dacă doriți să adunați în desagă amintiri presărate cu emoție și cu autentic, vă așteptăm cu dragoste duminică, 10 noiembrie, de la ora 17:00.

Unde? La Așezământul Studențesc „Sfântul Apostol Andrei”, Strada Boja, nr. 73 (autobuz 178 până la stația Cimitirul Militari, apoi 10 minute de mers pe jos).

https://goo.gl/maps/AzMug2rHqptoRf8N7