Excursie la Cetatea Râșnov și Peștera Valea Cetății

Dragi aventurieri,

Nu vă lăsați intimidați de frigul de afară și haideți să luăm împreună o porție de istorie și una de natură, ambele într-o singură zi, în frumosa Depresiune a Brașovului.

Ne întâlnim sâmbătă, 25 ianuarie în gara de Nord la ora 05.30, în fața restaurantului McDonalds și plecăm spre Brașov cu trenul IR de ora 06.05 de unde vom lua alt tren, ca să ajungem în Râșnov în jurul orei 10. Primul nostru obiectiv este Cetatea Râșnovului, urmând să facem o scurtă drumeție în afara orașului unde vom vizita Peștera Valea Cetății. După ce ieșim din peșteră ne așteaptă o surpriză ce ține de aventură în aer liber, care cu siguranță o să vă placă! 😊

Intrările la obiective pentru studenți sunt: 6 lei la cetate și 10 lei la peșteră. Vom pleca spre București la ora 19 unde vom ajunge la ora 22.25.

Înscrierea se face strict online, completând acest formular:
https://goo.gl/forms/DTQMMctxkSBwbbeN2

Chiar dacă nu este o drumeție pe munte vă recomandăm să vă îmbrăcați conform unei zile de iarnă, neomițând căciula și mănușile. Nu vom avea timp să mâncăm la restaurant așa că fiți pregătiți cu mâncare și apă.

❗Marți 21 ianuarie la ora 20 ne vom întâlni în gară sa achiziționăm biletele. Pentru cei care nu sunt studenți prețul este de aproximativ 100 de lei. Dacă doriți să veniți cu mașina, vă rugăm să ne anunțați.

Pentru orice informație puteți apela la Cristina 0762643630

Aceasta activitate se adresează oricărui tânăr indiferent dacă este membru ASCOR sau nu.

Vă așteptăm cu drag!