„Împarte tuturor” ediția a III-a

Dragi prieteni,

În perioada 22 noiembrie – 22 decembrie 2020, ASCOR București împreună cu Asociația pentru Copii și Bătrâni Sfântul Hristofor organizează colecta de Crăciun pentru oamenii nevoiași din București și din județul Ilfov. Scopul acestei campanii umanitare îl reprezintă sprijinirea materială cu produse perisabile și neperisabile a beneficiarilor nevoiași aflați în evidența Asociației Sfântul Hristofor.

Chiar dacă în perioada aceasta poate unii dintre noi avem venituri mai reduse din cauza pandemiei și chiar dacă avem tendința de a nu mai face ușor fapte bune ca de obicei, să nu rămânem totuși indiferenți la strigătul de disperare al nevoiașilor noștri care așteaptă cu milă să le întindem mâinile noastre de ajutor, cât de puțin, ca să aibă ce pune și ei pe masă acum de sărbători.

Așadar, vă invităm să participați acum, în prag de sărbători, la împărțirea de fapte bune tuturor celor care au nevoie de ajutorul nostru!
Vom pregăti pachete cu alimente neperisabile (făină, mălai, orez, etc.) și produse igienico-sanitare.

Pentru produsele perisabile, vă rugăm să faceți donații în bani, direct în contul Asociației Sfântul Hristofor deschis la BCR, Sucursala Unirea.

Cont LEI: RO40 RNCB 0082 1466 5815 0001
Cont EUR: RO40 RNCB 0082 1466 5815 0004, Cod SWIFT: RNCBROBUXXX
Detalii de plată: „Împart tuturor”. 🎁

Precizare:
Luăm în calcul cu strictețe, etapizat, toate măsurile sanitare comunicate între timp de către autoritățile centrale/locale pentru prevenirea răspândirii virusului și vă ținem la curent cu evoluția acestei campanii pe parcursul desfășurării ei.

Vă așteptăm cu donațiile la Sediul ASCOR, până pe 17 decembrie 2020. ⏰

Adresa: Str. Doamnei, nr. 18 🏠
Persoana de contact: Ioana – 0721 976 683 ☎️

Haideți, uniți, să împărțim în continuare fapte bune cu inimă bună indiferent de vremurile prin care trecem acum!