Colecta de Crăciun s-a încheiat

❄️ Campania umanitară „Împarte tuturor” s-a încheiat cu bine.

Impactul la această acțiune a fost unul de neașteptat, în contextul în care unii dintre noi am avut poate tendința de a nu mai face binele ușor ca de obicei, din cauza crizei social-medicale actuale prin care traversăm. Am reușit datorită vouă, să facem pachete bogate celor 57 de persoane nevoiașe din București și Ilfov.
Uniți, am împărțit daruri acum de sărbători, în valoare de 4.122,13 lei. Beneficiarii noștri au primit daruri constând în produse neperisabile (mălai, orez, zahăr, paste, ulei, cozonaci), produse perisabile (cașcaval, smântână, carne), dulciuri, fructe, suc și produse igienico-sanitare (săpun, pastă de dinți, șampon, deodorant).

♦️ Mulțumim din suflet ASCOR București, pentru că ați răspuns cu multă dragoste apelului nostru umanitar de a organiza împreună și în această iarnă, campania „Împarte tuturor”, care s-a încheiat cu rezultate bune.
♦️ Mulțumim „Fundației Misericors -Trup pentru suflet”, pentru donațiile perisabile dăruite beneficiarilor noștri.
♦️ Mulțumim din suflet „Asociației Sfântul Apostol Andrei” pentru locația pusă la dispoziție.
♦️ Mulțumim pentru promovare, partenerilor noștri media: http://www.basilica.ro, http://www.stiripesurse.ro, http://www.r3media.ro, http://www.activenews.ro, http://www.ziarulprofit.ro, http://www.ziarullive.ro, http://www.findglocal.ro, http://www.localprayers.com, http://www.arhiepiscopiabucurestilor.ro, http://www.wordpress.ro.
♦️ Mulțumim Primo Prod SRL, pentru dulciurile donate.
♦️ Mulțumim Familiei Nacu din Italia, pentru produsele donate.
♦️ Mulțumim tuturor oamenilor de bine care au răspuns apelului nostru de a împărți daruri beneficiarilor campaniei noastre.
♦️ Mulțumim voluntarilor noștri hristofori care s-au implicat cu multă dragoste la buna organizare a acestei campanii.
Cu mulțumiri, Echipa Apcsb Sf. Hristofor! 🤗

❄️ Impresiile voluntarilor:

  • „A fost o seară frumoasă, simt ca ne-am implicat cu drag și m-a bucurat să ne simțim ca o familie!” (Gabriel, voluntar)
  • „A fost o seară, cu adevărat binecuvântată!
    În comuniune, o adevărată agapă!
    Cadourile au fost neașteptate, iar Sf. Hristofor a călătorit cu mine.” (Simona, voluntar)
  • „A fost foarte frumos să fim din nou împreună. M-am simțit parcă am fi fost în seara de Crăciun, într-o atmosferă relaxată și caldă. Vă mulțumesc pentru tot, dar mai ales pentru bucuria împărtășită împreună! Toate au iesit minunat!” (Oana, voluntar)
Publicitate