Uniți pentru viață

După cum ne-am obișnuit, luna martie este luna PRO VIAȚĂ. Susținem atât viața care prinde contur din momentul procreării și se dezvoltă în pântecele mamei, și mai ales viața semenilor noștri aflați în situații critice.

În acest sens, pentru a le face celorlalți posibilă bucuria de a trăi darul cel mai de preț primit de la Dumnezeu, și anume viața, ASCOR și filialele organizează cea de-a doua ediție a Campaniei Naționale de Donare de Sânge, intitulată „Uniți pentru Viață”, între 21 martie-10 aprilie 2021.

Perioadele de donare:

• ASCOR București cu filialele Alba Iulia, Oradea, Baia Mare, Iași, Sibiu, Arad, Craiova, Constanța: 22-28 martie 2021

• Filialele ASCOR Cluj, Arad, Constanța, Timișoara: 29 martie-4 aprilie 2021

• ASCOR București cu filiala Târgu Jiu: 5-11 aprilie 2021

Chiar dacă nu poți veni personal, poți invita un prieten. Să nu uităm că Dumnezeu este cel care ne pune în față situații la care să fim părtași. El ne oferă momente de acțiune, făcând apel la conștiința noastră, a omului care continuu trebuie să lupte cu el însuși pentru a se dărui celuilalt. Mitropolitul Antonie Plămădeală spunea: „Repet şi eu adesea această lege de aur a creştinismului: Faceţi oamenilor ceea ce vreţi să vă facă ei vouă.”

ACUM este momentul, iar acum facem apel la TINE pentru a susține viața alături de noi!
#DinInimaASCORpentruInimaTuturor
#UnitipentruViata

Puteți afla mai multe informații despre Campania Națională de Donare de Sânge accesând link-ul evenimentului: https://www.facebook.com/events/498556337802581