Uniți pentru viață

ASCOR București vă invită să vă alăturați campaniei de donare de sânge „Uniți pentru viață”.


Această campanie are loc la nivel național, fiind organizată de toate filialele ASCOR din țară. La nivel local îi avem ca parteneri pe Studenți Pentru Viață (SPV), Organizația Tinerilor din București (OTB), Societatea Studenților la Farmacie din București (SSFB), Asociația Pentru Copii și Bătrâni ,,Sfântul Hristofor”, Paraclisul Universitar ,,Sfântul Nicolae”- Ghica și Parohia ,,Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” Huedin.

Dacă doriți să donați sânge alături de noi o puteți face în una din zilele din intervalul 24 martie-9 aprilie, sau în una din zilele în care noi și partenerii vom merge să donăm.

Poți fi împreună cu voluntarii ASCOR București să salvezi o viață printr-o donare de sânge! ❤️

⏰Când?
Vineri, 26 martie, 08:30
Vineri, 9 aprilie, 08:30

📌Locație:
Centrul de Transfuzie Sanguină București (Strada Constantin Caracaș, nr. 2, Sector 1, București – Zona Piața Victoriei, la 10 minute de mers de la stația de metrou)

Acte necesare:
– carte de identitate
– carnet de donator (dacă nu aveți deja unul, vi se va face la centru)

📲 Persoană de contact:
Vineri, 26 martie (Ioana- 0736 656 888)
Vineri, 9 aprilie (Ana-Maria Ivan – 0765 663 848)

La această activitate poate participa orice persoană care se încadrează în condițiile medicale enumerate aici: http://www.ctsbucuresti.ro/conditii_admisibilitate.html

Pentru a dona sânge nu este necesar testul pentru Covid-19.

💌ASCOR București oferă donatorilor posibilitatea de a continua șirul faptelor bune, prin cedarea tichetelor de masă pe care le primesc în schimbul donării de sânge. Cu ajutorul acestor tichete vom cumpăra alimente și vom pregăti o masă caldă pentru familiile aflate în dificultate.
💳La final, persoana de contact va strânge aceste tichete de la cei care doresc să le investească în pregătirea mesei calde.

🍎Înainte de donare, e recomandat să evitați consumul de alcool, iar dimineaţa, înainte de recoltare, puteţi consuma o cană cu ceai sau cafea, un mic dejun puţin consistent, legume, fructe.
🍫Vă recomandăm să aveți la voi 1L de apă și o banană sau ciocolată!

Vă rugăm să confirmați prezența printr-un SMS!

Vă așteptăm cu drag! 🤗

#UnițiPentruViață

#dinInimaASCORpentruInimaTuturor

#poțiSalva3ViețiCuOsingurăDonare