Donare de sânge

„M-ai crede când ți-aș spune
Că poți fii și tu erou pe bune?
Cu noi vineri de vei dona
Trei vieți vei putea salva.”

Prin donarea a 450 de ml de sânge 🩸 poți salva chiar tu trei vieți!

⏰Când?
Vineri, 28 mai, 08:30
📌Locație:
Centrul de Transfuzie Sanguină București (Strada Constantin Caracaș, nr. 2, Sector 1, București – Zona Piața Victoriei, la 10 minute de mers de la stația de metrou)

Acte necesare:
– carte de identitate
– carnet de donator (dacă nu aveți deja unul, vi se va face la centru)

Pentru a fi sigur că vei putea dona, te rugăm să citești condițiile de admisibilitate: http://www.ctsbucuresti.ro/conditii_admisibilitate.html Pentru a dona sânge nu este necesar testul pentru Covid-19.

📲Persoană de contact: Ioana – 0721 976 683
Vă rugăm să confirmați prezența printr-un SMS!

💌ASCOR București oferă donatorilor posibilitatea de a continua șirul faptelor bune, prin cedarea tichetelor de masă pe care le primesc în schimbul donării de sânge. Cu ajutorul acestor tichete vom cumpăra alimente și vom pregăti o masă caldă pentru familiile aflate în dificultate. La final, persoana de contact va strânge aceste tichete de la cei care doresc să le investească în pregătirea mesei calde.

🍎Înainte de donare trebuie să te odihnești bine, să nu consumi alcool, să iei un mic dejun puțin consistent și să te hidratezi.
🍫Vă recomandăm să aveți la voi 1L de apă și o banană sau ciocolată!

Daca încă aveți nelămuriri despre procesul de donare, vă venim în ajutor cu un video informativ: https://www.youtube.com/watch?v=_S5n97-OK0o
Vă așteptăm cu drag vineri! 🤗

#dinInimaASCORpentruInimaTuturor

Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB)

Publicitate