ASCOR București la „Studentul ieșean”

Spunea un părinte că „Ceea ce vei fi cândva, depinde de ceea ce ești acum!”

Am plecat în aceste zile într-o călătorie spre noi înșine, spre a descoperi repere noi în drumul nostru prin viață. Părea ușor la început. E aproape imposibil de a nu găsi ceva în lumea „modernă” a internetului, nu-i așa? De fapt, ceea ce este foarte greu este de a te găsi pe tine, de a te vedea pe tine așa cum ești, de a găsi valori frumoase, de a găsi un loc prielnic în inima oamenilor unde aceste valori să crească și să fie dăruite altora.

„Studentul ieșean” ne-a lăsat pe noi să căutăm acest loc prin atenția pe care o oferim emoțiilor atunci când cineva are nevoie să fie ascultat, prin cuvintele pe care le folosim când vrem să comunicăm sau prin timpul pe care îl petrecem pentru a cultiva binele, în noi și în ceilalți.

Acum sunt studentă. Ceea ce sunt și fac astăzi, alături de oamenii pe care i-am întâlnit în Iași în aceste zile mă vor ajuta să îmi trasez, într-o anumită măsură, drumul pe care voi fi mâine. Fiecare cărămidă cu care mă construiesc, mă va forma, iar Dumnezeu va alege care dintre ele va avea un impact frumos asupra celuilalt. (Popescu Mădălina)

Săptămâna ce a trecut am participat la evenimentul „Studentul ieșean” alături de tineri minunați. Încă din prima zi am observat că voluntarii ASCOR Iași sunt foarte grijulii, iubitori de aproape și foarte organizați. Fiind pentru prima oară în Iași, oraș vesel și îngrijit, pot spune că a fost peste așteptări. Atelierele de dezvoltare personală au fost de mare folos, trainerii au fost dedicați și apropiați tinerilor, iar conferința pe tema „Quo Vadis, tinere?” m-a ajutat să știu în ce direcție să o iau pentru a nu-mi irosi tinerețea. Cu siguranță am plecat de acolo cu idei și dorința de a mă schimba, pentru că totul pleacă de la noi, din interior. Le mulțumesc organizatorilor pentru energie, pentru iubire și grijă și pentru oportunitatea așa de mare de dezvoltare a comunității de tineri din care facem parte. (Duță Elena)

Publicitate