Cucerim munții pentru Geanina

Hristos a înviat!

Vă invităm să îi fim alături prietenei noastre Geanina, realizând o drumeţie pe munte în scop umanitar. Vom cuceri un nou vârf într-un masiv montan sălbatic şi inedit, Munții Baiului. Donația minimă pentru participarea la drumeție este de 20 de lei. La final, banii vor ajunge în contul Geaninei.

Această acţiune este derulată de către pagina Misterele Munţilor in colaborare cu ASCOR în scop umanitar, şi anume strângerea unui mic suport financiar pentru Geanina Ionelia Bratu, o tânără de 23 de ani care luptă cu o boală foarte grea. Mai multe detalii despre cazul ei puteţi afla accesând acest link: https://www.facebook.com/groups/345332775970375/?ref=share

Program:

Ne vom întâlni sâmbătă, 5 iunie, la Gara de Nord, la ora 5:45, în faţa restaurantului McDonald’s. Vom lua binecunoscutul tren Regio 3001, de la ora 6:10, cu care vom ajunge în gara Azuga la 9:00. Vom urca aproximativ 3 ore pe o potecă sălbatică și vom ajunge la vârful Urechea de unde vom avea o frumoasă perspectivă asupra Abruptului Prahovean al Bucegilor. În funcție de timpul rămas vom vedea dacă putem coborî pe alt traseu sau pe același pe care am venit. Vom lua trenul înapoi spre București din Azuga la ora 19:46, unde vom ajunge la 22:10.

Bilete se achiziționează individual, și costă aproximativ 40 de lei dus-întors preț întreg (pentru studenți, biletul cu reducere va costa doar 20 de lei).

Echipament:

-bocanci de munte

-pantaloni de munte

-tricou de sport

-polar

-pelerină de ploaie

-rucsac

Drumeția are loc indiferent de vreme, iar participanții trebuie să aibă cel puțin un minim de condiție fizică.

Înscrierea se face online prin acest formular: https://tinyurl.com/2pcby9n7

Această tură se adresează oricărui dorește să vină, indiferent dacă este membru ASCOR sau nu.

Persoană de contact: Adrian (0727353246), ghid montan la Misterele Munților

Vă așteptăm cu drag!

Publicitate