Parastas și Slujbă de Te Deum

Dragi studenți și tineri,

Vă invităm alături de noi pentru a începe anul universitar cu o slujbă de pomenire a Pr. Prof. Dumitru Stăniloae și cu o slujbă de Te Deum, în care să-I mulțumim Domnului pentru toate binefacerile revărsate asupra noastră, rugându-l totodată să ne binecuvânteze începutul noului an.

🕙Parastasul părintelui va avea loc sâmbăta aceasta, 2 octombrie, la Mănăstirea Cernica. Ne vom întâlni dimineața la ora 7:30 în stația de metrou Pantelimon și începând cu ora 8:30 vom participa la Sfânta Liturghie la mănăstire. Slujba parastasului va fi săvârșită la mormântul părintelui, de la ora 11:00.

🕦Duminică, 3 octombrie, ne vom aduna la Biserica Sfântul Nicolae-Ghica, Paraclis Universitar, unde vom participa la Sfânta Liturghie de la ora 9:30 și apoi la slujba de Te Deum, care va fi săvârșită începând cu orele 11:30. După slujbă, vom avea bucuria de a-i revedea pe prietenii vechi și de a-i cunoaște pe cei noi, în cadrul unei agape.

Așteptăm cu mult drag să ne întâlnim!

Poate participa orice tânăr, indiferent dacă este sau nu membru al asociației.

Persoană de contact: Maria-0752032121

Părintele Stăniloae, „patriarhul teologiei românești”, a mărturisit întreaga sa viață că „numai iubirea Sfintei Treimi luminează deplin existența noastră”, iar redescoperirea duhului filocalic, ca întoarcere la tradiția Sfinților Părinți, este cel mai mare dar al moștenirii sale. Noi, ascoriștii de azi, purtăm în suflete încă veșnica lui povață, anume aceea că: „Religia nu e o teorie, ci un mod de a fi”.