Repetiții pentru Colinde

Am început repetițiile pentru colinde ❄️❄️❄️

Dacă e noiembrie, în ASCOR București pregătirile pentru vestirea Nașterii Domnului sunt în toi! O tradiție iubită de generații întregi de ascoriști – programul de colinde organizat în fiecare an, în luna decembrie, pentru bolnavii din spitalele bucureștene.

Te invităm duminică, 27 noiembrie, ora 19:00, la Protoieria Sectorului 3, să iei parte alături de noi la repetițiile pentru colinde. Și pentru că bucuria e mai mare când e împărțită, invită-ți și prietenii.

Hai să ne încălzim glasurile și inimile cu cântările Nașterii Domnului! 🙏

Mențiune: Unul dintre criteriile de selecție pentru Tabăra de Anul Nou organizată la mănăstirea Putna este reprezentat de prezența la repetițiile pentru colinde.

Pentru detalii și nelămuriri, o puteți contacta pe Maria: 0740913221

„Bucuria de a fi împreună este mai presus decât micile sacrificii pe care le facem pentru a veni la cât mai multe repetiții, căci sufletul ne este împlinit, iar inima ne este cuprinsă de iubire frățească, păstrând cu tărie dorința de a fi uniți în scop și în credință. Se spune că tot ceea ce facem pentru ceilalți și pentru Dumnezeu, dăinuie în veac, iar noi avem nădejdea și convingerea că efortul dăruit și faptele bune, vor trece granițele timpului și vor rămâne amintiri dragi pe care le vom păstra în suflet o viață întreagă ☺️”. (Cristina)

Publicitate